Artiștii nigerieni nu susțin alte acte africane, Stoneboy îl susține pe Shatta Wale

decembrie 31, 2021 by Niciun comentariu

Cântărețul ghanez, Stonebwoy, și-a susținut colegul, afirmația lui Shatta Wale că artiștii nigerieni nu își susțin muzica la fel de mult ca ei.

Amintiți-vă că Shatta Wale, într-o izbucnire recentă, i-a acuzat pe artiștii nigerieni că sunt nerecunoscători și nu reciprocizează dragostea de la omologii lor din Ghana.

Cu toate acestea, într-o declarație de joi, Stonebwoy a susținut afirmațiile controversate ale lui Shatta Wale despre artiștii nigerieni. El a scris: „am fost cu toții Africani înainte de a ne separa în națiuni individuale. Istoria africană și studiile privind migrația confirmă faptul că există mai multe lucruri care ne unesc decât ne despart.

Fiind marea familie care suntem, cu toții ne inspirăm Creativ unul de la celălalt – nu este de mirare că avem culturi și valori similare pe întregul continent, iar această polenizare încrucișată este clar arătată în muzica și sunetul nostru.

„Odată cu apariția statului național modern, Fiecare națiune independentă este înzestrată în mod unic pentru a-și contribui cota la statutul general al scenei de divertisment și arte creative din Africa. Pentru a face acest lucru, trebuie să ne sprijinim reciproc în egală măsură.

Națiunea noastră frate Nigeria a făcut foarte bine pentru a marca multe dintre cele mai mari repere din scena de divertisment și pune Africa pe harta globală datorită puterii populației sale (printre alte calități.

„În consecință, frații noștri nigerieni trebuie să ia în considerare că, odată cu marea lor putere, vine responsabilitatea de a ajuta la crearea unui front African Unit, permițând în mod deliberat muzicii din celelalte țări africane care polenizează muzica nigeriană să înflorească pe platformele Nigeriene la nivel local și internațional. Această abordare va permite sunetului African să domine lumea ca o singură familie mare și ca o forță globală… așa stăm ca o singură Africa.. Abordarea fratelui meu Shatta Wale poate fi greșită, dar subiectul națiunii noastre frate Nigeria care nu răspunde iubirii și sprijinului pe care îl primește în special din Ghana este valabil și merită o atenție critică.

Între timp, așa cum se spune, trebuie să ne iubim vecinii așa cum ne iubim pe noi înșine (nu mai mult decât ne iubim pe noi înșine). Aceasta înseamnă că ghanezii din țară și din străinătate trebuie să imite abordarea Nigeriană de a prioritiza o agendă pentru a investi și a sprijini talentul ghanez.”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.