Blaze, Cousins, Torchy ‘s și Pizza, Slim Chickens CEO: ‘haosul este noul normal’

ianuarie 11, 2022 by Niciun comentariu

Dacă cumpărați ideea că adevărata creștere a afacerilor poate fi incomodă, atunci nu ar fi o întindere să spunem că pentru industria restaurantelor, anul acesta a fost ca și cum ar fi lovit pubertatea: dureros, dar după cum se dovedește, necesar ca industria să ajungă la nivelul următor.

Aceasta a fost printre takeaways șef de la cinci CEO-uri din industria restaurantelor în timpul mesei rotunde fast Casual Executive Summit CEO din acest an.

Deși au recunoscut că mărcile lor au fost lovite pe stâncile COVID-19, în cele din urmă s-au prins de el și au făcut modificările necesare pentru a le pune pe curs pentru ape mult mai plăcute înainte. Cheile au fost flexibilitatea, adaptabilitatea și Hotărârea la fiecare nivel al organizațiilor lor, întotdeauna având în vedere clientul care caută experiență fără contact.

Panoul-moderat de Ryan Wuerch, fondator și CEO al platformei cashback, Dosh-a inclus o discuție pasională despre afacerea restaurantelor de anul trecut de către:

& pizza co-fondator și CEO Michael Lastoria.
Blaze Pizza CEO Mandy Shaw.
Cousins Subs CEO Christine Specht.
Slim Chickens co-fondator și CEO Tom Gordon.
CEO-ul tacos al lui Torchy, G. J. Hart.
Wuerch a obținut sesiunea virtuală de o oră începând de la vârf, întrebându-i pe vorbitori ce caracteristici de conducere contează cel mai mult.

Pentru CEO-ul Tacos al lui Torchy, G. J. Hart, nevoia de transparență a conducerii a fost cea care a condus lista imperativelor din 2020 pentru lanțul taco cu 83 de locații.

„Cel mai important lucru este să fii în avans — să fii transparent … pentru că ceea ce găsești este atunci când există incertitudine — cum se întâmplă cu COVID, în special în acele prime săptămâni — oamenii s-au speriat”, a spus el grupului. „Așadar, a ieși în fața ei și a comunica faptele brutale despre ceea ce aveți de-a face și provocările viitoare este esențial.”

Dar Hart a subliniat că transparența nu este doar o cerere unică pe care conducerea trebuie să o afișeze doar în perioadele de criză. Mai degrabă, el a spus că liderii trebuie să fi făcut munca grea de a pune o bază solidă de încredere între ei și angajații lor.

„Timpul de înjumătățire al tuturor lucrurilor se micșorează. Nu se va opri. … Dar nu știu că există un singur model. … Cu toții estompăm liniile unui brand de stil de viață. … Noul normal este schimbarea.”

– Mandy Shaw / Blaze Pizza

La Slim Chickens, CEO-ul Tom Gordon a preluat importanța încrederii și transparenței în situații dificile, dar a adăugat că liderii eficienți trebuie să fie, de asemenea, gata să acționeze decisiv. Cei care așteaptă să ia decizii bine comunicate pentru organizațiile lor invită pandemoniu de la angajații care sunt lăsați în esență să bâjbâie în întuneric.

„Paralizia din cauza fricii nu a ajutat niciodată pe nimeni”, a spus el. „De parcă am făcut niște mișcări destul de agresive și am încercat să ieșim în fața (problemelor pandemice). … Ca la sfârșitul lunii martie, am redus 170 de puncte de bază din fluxul royalty pentru a oferi francizaților o pauză. Apoi, CMO-ul meu a venit în biroul meu pe 23 martie și mi-a spus: ‘Mă uit la o scădere media și vreau să merg să cumpăr totul pentru francizați și am nevoie de o jumătate de milion de dolari astăzi.’

„A fost un lucru foarte înfricoșător pe 23 Martie, în timp ce încercam să ne gândim la ce puteam și ce nu puteam face. … Dar acea acțiune decisivă a fost extrem de importantă.”

Roadele muncii lor
Liderii restaurantelor, spre deosebire de cei cinci implicați în această discuție sinceră, fuseseră obișnuiți să permită un calendar destul de lung pentru a vedea rezultatele eforturilor lor dând roade. Cu toate acestea, Pandemia A schimbat acest lucru, accelerând exponențial timpul de la acțiune la rezultat. Acești lideri nu au simțit că este ceva care se va schimba sau încetini în curând.

De fapt, mulți dintre cei de pe panou au văzut inițiativele lor din era pandemiei-chiar și cele care implică schimbări organizaționale majore — transformând modul în care fac afaceri deja, destul de des în moduri foarte pozitive.

„Ca ființă umană, este foarte rar să ai un moment în timp în care să îți trăiești de fapt sistemul de credințe în timp ce ai proverbiala armă la cap”, a spus Michael lastoria, CEO al pizza. „Cred că ceea ce a permis multor mărci să facă este să demonstreze că știm să ne trăim valorile.

„Nimic nu este mai important din punct de vedere cultural decât să fii pus la încercare și acum există o conexiune culturală care nu exista înainte.”

„Întreaga noastră companie — toată lumea are numărul meu de text și trimit mesaje text în mod constant. … Oamenii obosesc să-mi vadă fața, dar supra-comunicarea este un lucru foarte important și continuu să răspund la întrebări și să ofer culoare motivului pentru care compania ia deciziile pe care le ia. Și cireasa de pe partea de sus a tuturor acest lucru este… aceasta duce la oameni fiind într-adevăr stoked despre brand și a condus la investiții de capital.”

– Michael Lastoria / & pizza

Pentru & pizza ca organizație, Pandemia A dovedit, de asemenea, credința timpurie a conducerii că tehnologia este o parte majoră a menținerii acestor conexiuni puternice, împreună cu marca în sine.

„Tot ce am construit în magazinele noastre de pizza … aștepta acest moment. … „A spus Lastoria. „Deci, ce vom face cu această nouă adoptare a tehnologiei? Vedem cu adevărat cum putem învăța unii de la alții. …

„Întreaga noastră companie — toată lumea are numărul meu de text și trimit mesaje text în mod constant. … Oamenii obosesc să-mi vadă fața, dar supra-comunicarea este un lucru foarte important și continuu să răspund la întrebări și să ofer culoare motivului pentru care compania ia deciziile pe care le ia. Și cireasa de pe partea de sus a tuturor acest lucru este… aceasta duce la oameni fiind într-adevăr stoked despre brand și a condus la investiții de capital. … Deci, eu sunt foarte stoked vom face lucruri uimitoare și într-adevăr transforma lucrurile în bine.”

CEO-ul Blaze Pizza, Mandy Shaw, a fost pe aceeași pagină cu acele gânduri, spunând că pandemia a oferit un test real al conectivității mărcii cu lumea din jur.

„Există o mare validare chiar acum pentru autenticitate. Corect?”ea a spus. „Deci,” nu încerc doar să-ți vând lucruri, de fapt îmi pasă de tine.'”

Una dintre modalitățile prin care autenticitatea a devenit realitate la Blaze a fost prin celebrarea anuală a zilei Pi, recunoașterea constantei matematice de 3,14, sărbătorită pe 14 martie. În acest an, desigur, nu a fost atunci când Pandemia A fost închiderea restaurante.

De obicei, este o zi mare pentru Blaze, așa că a rămas cu movile de mozzarella proaspătă, fără loc unde să meargă, cu excepția posibilei grămezi de deșeuri.

„Așa că am donat 1.800 de lire sterline”, a spus Shaw. „Și este mai greu să donezi mâncare decât crezi în această țară. Așa că odată ce ne-am dat seama unde erau unele dintre aceste obstacole, am fost în regulă. … Și apoi am fost de gând să-l dea oaspeților noștri, de asemenea, așa că am spus pentru toată lumea care comandă o pizza, au o salata Caprese pe noi. Face parte din a fi acolo cu tine. … Dacă operezi într-un mod autentic, arată că îți pasă.”

Imperativul tehnologic
La sediul din Wisconsin, Cousins Subs, CEO Christine Specht a declarat că marca a trecut de la zero la 100 cu tehnologia sa într-un mod care a salvat ceea ce a fost în mare parte un brand de luat masa, pre-pandemie. Din fericire, Specht a declarat că compania s-a actualizat recent la un POS la nivel de sistem în toate cele aproape 100 de restaurante ale sale.

„Puțin știam ce ajutor va fi în timpul pandemiei”, a spus ea. „Având un POS unificat ne-a permis să facem lucruri … cum ar fi ridicarea curbside … foarte repede. Și am vrut să deschidem fiecare bulevard posibil, așa că curbside a fost lansat într-o perioadă remarcabilă de timp. … În plus, am lucrat cu furnizorii de livrare și am lansat săptămâna livrării gratuite … pentru a spune: ‘te auzim. Știm că suferi și suntem aici să compensăm asta cât de bine putem.’ …

„Și cred că vor fi schimbări în selecția imobiliară. … Interpreții noștri clari au fost magazinele cu drive-thru … așa că acest lucru ne evidențiază cu adevărat, să avem mai multe drive-Thru.”

La Torchy — s — pe măsură ce conversația s-a mutat la „noul normal” înainte-G. J. Hart a luat acea idee drive-thru cu un pas mai departe, atrăgând atenția asupra dependenței crescânde a industriei de off-premise, despre care a spus că va avea un accent mai mare în viitorul Slim Chickens.

„Am pus în locuri de preluare … și nu cred că oricum asta dispare”, a spus Gordon. „Acum construim restaurante cu locuri de preluare dedicate, o zonă dedicată drive-thru … și doar proiectăm modalități care răspund la modul în care facilitați clienților să aibă mai puțină frecare.”

Haos:noul normal?
Evident din toate aceste organizații este că totul despre restaurante și clienții lor nu numai că se schimbă dramatic, dar face acest lucru într-un ritm tot mai rapid. Shaw a spus că supraviețuitorii din industria restaurantelor ar fi acele mărci care prezintă cea mai mare agilitate și dorință de a se transforma într-un ban, pe măsură ce afacerea se transformă în ceea ce devine în cele din urmă noul normal.

„Timpul de înjumătățire al tuturor lucrurilor se micșorează”, a spus ea. „Nu se va opri. … Dar nu știu dacă există un singur model … dacă ești condus de consumator în fiecare zi. … Cu toții estompăm liniile unui brand de stil de viață. … noul normal este schimbarea.”

Sentimentul a fost întâmpinat cu o mulțime de capete de la acest grup de lideri purtați de pandemie. De fapt, Lastoria chiar a luat ideea cu un pas mai departe, spunând că, dacă există un nou normal, este haos.

„Trebuie să ne gândim să ne restricționăm G&A, astfel încât să ne putem structura în jurul haosului”, a spus el. „Magazinul digital este la fel de important ca magazinul fizic … dar cu toții trebuie să o facem și cu toții trebuie să devenim foarte buni la asta.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.