MI, Yung6ix reaprinde Feud persistent

decembrie 31, 2021 by Niciun comentariu

Yung6ix, rapperul Nigerian, și mi Abaga, colegul său din industria muzicală, și-au reaprins feuda persistentă.

Drama a început după un interviu recent în care Abaga părea să fi luat o lovitură la Yung6ix.

În interviu, rapperul ” Anoti „a susținut că rămâne” tipul ” din industria rapului din țară în timp ce vorbea despre confruntarea sa trecută cu Vector. „Dacă nu spui că eu sunt tipul, asta e o minciună pentru că eu sunt tipul, dacă am carne de vită cu tine se va face bogat, așa că trebuie să mă plătească. Chiar și Yung6ix venind pentru MC, acel lucru m-a îndurerat, Eu și Vector suntem mișto, chiar dacă nu vorbim zilnic”, a spus el.

Dar într-un videoclip Instagram marți, cântărețul „Oh My Gosh” a tras înapoi la MI, acuzându-l că este ” manipulator.”

Rapperul a respins unele dintre afirmațiile lui Abaga în interviu, adăugând că a rămas tăcut în trecut din cauza iubirii sale pentru el.

Povestind cum duo-ul s-a destrămat, Yung6ix a spus că Abaga l-a dezamăgit la prima sa industrie Nite, nereușind să apară după ce amândoi au fost de acord să cânte împreună. Eu și MI ar trebui să cântăm la prima mea industrie Nite. Mi-a spus că va veni la sfârșit, dar a vrut ca toți artiștii săi să cânte. Când toți artiștii Chocolate City efectuate, el a oprit telefonul și nu a venit pentru industria Nite, ne-am dus trecut că,” el a spus.

Rapperul, al cărui nume real este Onome Onokohwomo, a adăugat că cântărețul ‘Crown of Clay’ a susținut și artiști care îl disprețuiau constant.

El a susținut că Abaga a făcut o săpătură subtilă asupra lui pe albumul său, dar a închis ochii din cauza respectului pe care îl are pentru el.

Yung6ix a susținut în continuare că Abaga nu și-a susținut melodiile, adăugând că se comportă întotdeauna ca și cum ar fi corect politic în legătură cu orice și simte că poate păcăli oamenii.

„Ce f * * k vrei să spui, MI? Nu-mi place când oamenii încearcă să joace înțelept și ați făcut întotdeauna acest lucru. De aceea Vector te-a numit șobolan, simți întotdeauna că poți păcăli oamenii și îți găsești cuvintele pentru a manipula oamenii crezând că se întâmplă ceva…”, a adăugat el.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.