Persistența conduce succesul la Andolini

ianuarie 7, 2022 by Niciun comentariu

Mike Bausch Tulsa, Oklahoma, compania a crescut într-un mic imperiu. Ceea ce a început ca o singură pizzerie s-a extins la cinci restaurante cu servicii complete, două gelaterii, un camion alimentar, două unități de Food-hall QSR, o locație de aeroport și o unitate de mese fine. Aceasta este o comandă mare pentru o companie privată, pe care Bausch o deține împreună cu fratele său, Jim Bausch. În total, cele cinci pizzerii singure vor câștiga 14 milioane de dolari anul acesta. Vânzările pe Magazin au crescut cu 5% 2019.It persistența lui Bausch care a dat roade, a recunoscut el într-un interviu telefonic cu Pizza Marketplace. Primul Andolini s-a luptat în primii ani după lansarea în 2005. Abia după deschiderea celei de-a doua unități a companiei în 2011, marca și-a găsit picioarele. Al doilea magazin a fost atât de reușit încât și-a modelat primul după el.

Bausch a aterizat în Tulsa după facultate, deoarece fratele său, Jim Bausch, a lucrat în oraș ca vicepreședinte al unei companii naționale de închirieri auto. Jim a primit un bonus la locul de muncă, iar frații au crezut că deschiderea unui restaurant ar fi ușoară.

„Nu este ceva ce aș sfătui pentru cineva cu cunoștințe limitate de restaurant”, a spus el, reflectând asupra afacerii lor. „Primul magazin a avut nevoie de mult efort și timp pentru a ne găsi drumul, pentru a ne găsi vocea, dar când am început să facem lucrurile în mod unic — într — adevăr de la zero, nu doar aluat-lucruri reale diferite, cum ar fi mozzarella din caș, sosuri pentru salate și învelirea cârnaților noștri și prepararea chiftelelor noastre, a devenit mult mai unic și popular și am început să ne dezvoltăm marca. Se pare că rezonează cu oamenii.”

A fost nevoie de șase ani pentru a-și perfecționa marca și a-și deschide al doilea magazin.

„Nu am putut obține o bancă care să ne dea ora din zi și a fost probabil o binecuvântare că ne-a luat atât de mult timp să deschidem un al doilea magazin”, a spus Bausch. „Am reușit să tindem la detalii și să facem într-adevăr al doilea magazin corect atât de mult încât am modificat (primul magazin) pentru a arăta ca al doilea magazin.”

Până când un restaurator deschide trei sau patru magazine, sunt necesare sisteme. „Diferența dintre unul (magazin) și doi este încercarea de a-ți lua tot volumul de muncă și timpul și de a-l împărți în jumătate, ceea ce într-adevăr nu este posibil dacă ești o persoană care face totul singur”, a spus Bausch.

El a optat pentru un serviciu complet în locul unui serviciu rapid, deoarece, teoretic, există mai mult profit și venituri care trebuie făcute „dacă aveți sistemele sub control”, a spus Bausch, „dar puteți pierde rapid evidența forței de muncă. Un mic loc de servicii rapide poate face mai mulți bani decât o entitate masivă dacă entitatea masivă nu este controlată în mod corespunzător. Dacă vorbești de dolari greu, teoretic, un restaurant de 40 de persoane va face mai mulți bani.”

Menținerea continuității în întreaga marcă este simplă. „Știe angajatul ce se așteaptă de la ei?”A întrebat Bausch. „Există un program de instruire care este suficient de lung și suficient de specific pentru a învăța un angajat cum să facă, să zicem, o simplă pizza pepperoni în același mod de fiecare dată cu un PDF care le arată formula corectă de utilizat și o carte laminată pe linie, astfel încât să nu existe ambiguitate că un magazin o face într-un fel și un alt magazin o face în alt mod?”Bausch a spus. „Cu toții respectăm ceea ce este în cartea (sisteme) și, dacă nu suntem de acord cu ceea ce este în carte, putem solicita o modificare a cărții. Există un proces pentru asta.

„Odată stabilit, este controlul calității cu managerii și cu mine ca persoană care merge din magazin în magazin.”De asemenea, el schimbă managerii între magazine, după cum este necesar, astfel încât să nu existe satisfacție și discuții cu clienții care manevrează între locații.

„Dacă nu aveți un cuptor transportor și tot produsul dvs. este înghețat, vor exista o mulțime de nuanțe în pizza”, a spus Bausch. „Dacă faceți bile de aluat, în funcție de cât de fermentate sunt, de ora din zi, de cât timp au fost afară, veți avea pe cineva care știe literalmente cum să se ocupe de situațiile unice pe care le prezintă aluatul pentru a face ceva diferit în fiecare scenariu.”

Elementele de bază — cum ar fi pepperoni și cârnați — vinde bine, dar Bausch touted DeMarco Din Brooklyn, care aduce un omagiu Dom DeMarco de faima di fara Pizzerie. Are roșii DOP San Marzano cu felii de mozzarella proaspătă făcută de casa lui Andolini, busuioc proaspăt cules, Pecorino Romano și ulei de măsline extravirgin. Pizza Tenbysimmo are pepperoni, slănină Canadiană, Salam de Genova, Pastramă, carne de vită măcinată și cârnați italieni de casă. Peppa-porc este acoperit cu ardei Peppadew, pancetta, Salam Genova, dollops de ricotta și miere picantă.

Ingredientele white label includ bacon Canadian, spanac pentru copii și inimi de anghinare, dar toppingurile clubului Adminal Negru ies cu vinete, speck (prosciutto afumat), mozzarella afumată și chiftele făcute în casă.

Andolini ‘ s nu încearcă să concureze cu alte restaurante din Tulsa, concentrându-se în schimb pe a fi auto-condus și a face produse care îi permit să iasă în evidență pe cont propriu.

„Cred că multe restaurante întreabă „ce ne putem permite să facem și câți bani putem face din asta?””A spus Bausch. „Încerc să fac lucrurile de care sunt cel mai încântat și apoi să le prețuiesc în consecință și să las alți oameni să vină la plimbare. Încerc să conduc din față. Avem o promisiune intrinsecă pentru client că vom face lucruri interesante, diferite, unice. Nu o vom face doar pentru că o putem face. O vom face pentru că suntem cei mai buni și vom sta în spatele ei.”

Aluatul și sosurile sunt făcute în casă. Ei mână întinde propria mozzarella, caz propriile lor cârnați și felie toate propriile produse ei înșiși, de la salam la ardei gras. Ei chiar își fac propriul gelato.

„Din nou, asta se întoarce la contractul implicit cu clientul că vom face acest lucru noi înșine și va avea un gust diferit, deoarece va fi făcut de noi”, a spus Bausch. „Veți avea un dressing de fermă și va fi puțin mai înțepător, deoarece are usturoi proaspăt proaspăt pe care l-am tăiat cu zară reală și mărar, spre deosebire de proveniența dintr-o cană de plastic care a fost stabilă timp de șase luni.”

Ei folosesc un comisar și un echipaj care fac și taie ingrediente pentru a reduce costurile forței de muncă într-un mod inteligent. Satisfacția angajaților și menținerea echipajelor sale fericite fac parte din program.

„Ne descurcăm mult mai bine decât media națională în ceea ce privește rata de uzură”, a spus Bausch. „Oamenii nu ne părăsesc din abundență așa cum fac majoritatea restaurantelor. Vorbești doar cu personalul la nivel personal și te asiguri că sunt împliniți și că ai o pregătire solidă (program) care îi stabilește pentru succes ajută și la asta.”

Creșterea în afara Tulsei în acest moment este fezabilă, „dar există o frumusețe în a putea să o atingi în fiecare zi și să fii la 20 de minute unul de celălalt”, a adăugat el.

„Avem o rețea foarte frumoasă acum. Nu toată lumea are o părere despre cea mai bună gogoașă din oraș”, a spus Bausch. „Toată lumea are o părere despre cea mai bună pizza din oraș. O părere grea. Și când ai de-a face cu asta, trebuie să fii corect, și dacă nu o faci, vei pierde. E prea multă pizza bazată pe comoditate acolo. Puteți merge după ce ați fost cea mai apropiată opțiune sau puteți merge după ce ați fost cea mai bună opțiune. Mergând după cel mai apropiat, nu vei câștiga. … Deci, atunci trebuie să fii cel mai bun, ceea ce este o propunere realizabilă. Nimeni nu spune ‘ Hei, vreau să merg în acest oraș și să încerc A doua cea mai bună pizza. Dacă nu ești impresionant în mod implicit, ești neimpresionant.”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.