Pizza Leah pivotează în urma pandemiei

ianuarie 7, 2022 by Niciun comentariu

Deschiderea unei pizzerii este dificilă în cele mai bune momente. Adăugați o pandemie globală și este și mai impozitantă.

Acesta a fost cazul Leah Scurto, care a deschis PizzaLeah în județul Sonoma, California, cu doar patru zile înainte ca statul California să emită o închidere din cauza COVID-19 În martie 2020. Ceea ce trebuia să fie un restaurant casual de luat masa a pivotat rapid la transport și livrare ca răspuns.”Am avut patru zile de a folosi sala de mese înainte de adăpost în loc de ordine a venit în jos,” Scurto a spus într-un interviu telefonic. „A fost un vârtej cu reguli și reglementări în continuă schimbare. Modelul de afaceri este drastic diferit de ceea ce mi-am imaginat și planificat.”

Ea a construit personalizat două mese de partid 12-picior-lung și planificat un cantina casual, în cazul în care oamenii ar putea împărtăși o sticlă de vin local sau bea o bere și să aducă familia.

Ceea ce ea a ajuns cu a fost o afacere predominant takeout. Scurtto a petrecut mai mult de două decenii lucrând pentru California Pizza My Heart, care a ajutat-o să construiască o bază solidă pentru deschiderea propriei pizzerii și navigarea în apele de transport.

„Nu este ceea ce mi-am dorit pentru acest restaurant, dar este ceea ce m-a ținut în viață și a ținut restaurantul deschis de fapt prin pandemie”, a spus Scurto, ” dar sunt recunoscător că am avut aceste cunoștințe și sunt recunoscător că prosperăm și reușim.”

Scurto a spus PizzaLeah este cunoscut ca un loc pentru a obține pizza takeout acum. „Nu știu dacă îmi pot atinge vreodată viziunea inițială”, a spus ea. „Poate că asta înseamnă că există un al doilea restaurant pe drum.”

Totuși, sala de mese este acum deschisă, iar conceptul este rapid casual. După ce restricțiile restaurantului s-au relaxat în California, terasa s-a deschis și apoi sala de mese. Ei au dispozitive de comandă de mână pentru a lua a doua băutură sau desert comenzi la masă.”A fost o vreme în care trebuia să-ți ții mesele la șase metri distanță. Nu puteai așeza mai mult de patru persoane într-un grup. Deci, pentru o vreme nu a avut sens pentru mine să deschid masa interioară cu aceste restricții, deoarece există atât de puține mese, încât nu ar fi făcut diferența”, a spus Scurto. „Aceasta ar fi ajuns în modul de afaceri takeout am făcut, și că ceea ce a fost plata facturilor.”

În meniu
Aluatul artizanal este fabricat în casă cu o fermentație extinsă, iar pizza este coaptă pe cuptoare electrice de punte. Pizza are în mod deliberat un pic de cărbune și vezicule. „Toate pizzele mele sunt gătite bine făcute”, a adăugat Scuto. „Ei ar trebui să aibă un pic de char pe ele.”

Îi place să top pizza ei ușor, ca aluatul nu este făcut să dețină o mulțime de topping-uri. Oaspeților care își construiesc propriile pizza li se recomandă să aleagă nu mai mult de patru toppinguri și sunt descurajați să încarce toppinguri precum unele dintre lanțurile din zonă.

„Toate plăcintele mele de specialitate sunt pe partea mai simplă în ceea ce privește cantitatea de (topping-uri) care sunt pe ele”, a spus Scurto. „Stilul pe care îl fac nu este favorabil încărcării a 10 toppinguri deasupra aluatului. Pur și simplu nu va rezista. Nu va servi cel mai bun produs.

„Simt că am instruit clienții într-o anumită măsură în ceea ce privește modul în care ar trebui făcută o pizza adecvată.”

Meatballs sunt făcute și cârnați este amestecat în casă. Legumele — totul, de la ciuperci la fenicul — sunt prăjite uscate sau sotate în timpul pregătirii dimineții. Ea cumpără de la fermierii locali sau la minimum utilizează fermele din California.

„Pentru mine, face o calitate superioară a produsului”, a spus Scurto. „Fiind în California și în special în județul Sonoma, produsele noastre sunt absolut fenomenale și vreau să le prezint. Vreau să o tratez corect și vreau ca clientul să aibă produsul de cea mai înaltă calitate pe care îl poate avea.”

Această calitate superioară — timpul și efortul depus de pizzamakers în fiecare pizza — diferențiază PizzaLeah de concurența sa. Asigurarea faptului că pizza este servită” cu intenție ” este un semn distinctiv al identității mărcii, a adăugat Scurto.

„Tot ceea ce fac pe pizza noastre de specialitate este bine gândit și compus,” ea a spus. „Mă concentrez pe perechile de arome. Există mai mult gând pus în ea, mai multă dragoste pus în ea, mai multă dragoste și timp și energie pus în ea. Cu siguranță pot face o pizza mai ieftină și aș putea face o pizza mai ușoară, dar nu-mi place să tai colțurile și să iau comenzi rapide.”

Totul din meniul PizzaLeah este numit după prieteni și familie. Cea mai populară pizza de specialitate este barba gri veche premiată cu ardei iute Calabrian, cârnați italieni de casă, roșii organice Bianco DiNapoli și finisate cu coajă de portocală și miere fierbinte. Lovește toate notele-dulci, sărate și cărnoase.

Al doilea popular este Roo, pe care Scurto l-a făcut cu soția ei în minte. Este o plăcintă albă cu ulei de măsline, fontina, ciuperci prăjite uscate, cimbru proaspăt și fenicul prăjit și finisată cu parmezan-Reggiano și pătrunjel proaspăt.

Lecții învățate
Scurto, un bucătar desăvârșit în primul rând, a spus că și-a dorit să fi fost mai atentă la partea de afaceri a restaurantului atunci când a deschis, deoarece a angajat inițial contabilul greșit. Dacă ar fi avut de a face din nou, ea ar găsi unul care a fost mai specific restaurant.

Nu prea face marketing. A făcut câteva reclame cu ziarele locale după ce a câștigat premiile „Best of”, dar „mă bazez cu adevărat pe social media și pe cuvânt”, a spus Scurto. „Cred că fiind în restaurant și atingând clienții merge un drum foarte lung. Oamenii ajung să mă cunoască și apoi vor să o împărtășească cu prietenii lor.”

Ea este, de obicei, în restaurant în fiecare zi, doar recent de învățare ea poate lua ceva timp liber.

Partenerul tăcut Clarence Wainer a ajutat la construirea restaurantului și a furnizat un capital suplimentar pentru finanțare. A finanțat restaurantul în mod privat și a primit un mic microcredit de la o companie locală din zona Golfului.

Angajarea a fost o provocare, mai ales cu California incendii alungarea unor rezidenți care nu au putut construi din cauza costului ridicat al vieții. „De fiecare dată când există un incendiu, ajungem să pierdem forța de muncă”, a spus Scurto. „Cei bogați nu sunt cei care lucrează în restaurante.”

Scurto a fost abordat pentru a deschide oa doua locație, dar a spus că timpul nu este destul de potrivit.

„Sunt deschis la asta cu siguranță, dar totul este încă în aer chiar acum, mai ales în California.”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.